onsdag 27. april 2011

Ny turnhall med nogo attåt

Første formannskapsmøte etter påsken i formiddag. Veldig greit å være i gang igjen. Det var flere spennende saker på sakskartet i dag, men den saken som gledet klart mest var saken om nytt romprogram for turnhall i Lørenskog. Hammer turn har ventet i årevis på bedre treningslokaler til klubbens over 800 medlemmer - saken har vært oppe til behandling gang på gang, og det har vært stadige nye utsettelser.

I dag fikk vi bekreftet at den planlagte turnhallen nå er et langt steg nærmere realisering. Innenfor samme kostnadsramme skal det nå også være mulig å få til både en ekstra hallflate i tilknytning til turnhallen og Lørenskoghallen, utvidet styrkerom både for Hammar turn og elevene på Lørenskog videregående, kontorarealer også til Fjellhamar idrettslag, økt lagerplass, og sist - men slett ikke minst - fire nye garderober og to dommergarderober som skal brukes av fotballaget. Det var først litt vanskelig å forstå at en nær dobling av arealet fra forrige romprogram skulle kunne la seg realisere innenfor den samme økonomiske rammen, men dette ble på oppfordring bekreftet mer enn en gang. Utrolig bra! Gode nyheter både for Hammer turn, Fjellhamar idrettslag og Lørenskog videregående skole. Et ekte Kinder-egg - en turnhall med nogo attåt :-)

PS
Når vi i tillegg fikk en orientering om at prosjektet med ny ungdomsskole på Hammer holder seg innenfor ny tidsplan og at alt så langt ser veldig positivt ut, så ble dette et veldig positivt formannskapsmøte i Lørenskog. To av sakene Høyre, sammen med KrF og FrP, har jobbet for i hele denne kommunestyreperioden er omsider innenfor rekkevidde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar